Pàgina d'inici > Uncategorized > Formació permanent

Formació permanent

Etiquetes:
 1. marti serra
  05/30/2011 a les 10:33 pm

  Les institucions que apareixen en aquest Slideshare son un espai ideal per a la formació continua. Dedicades especialment a aquesta tasca conformen un suport imprescindible del bon professor. Aquestes recolzen i assessoren el treballador en tots els aspectes possibles, des de la seva situació sociolaboral fins a qüestions de contingut i metodologia d’aula (Actualització de continguts, cursos de reciclatge tecnològic, xerrades informatives, etc)

  També son espais molt interessants perquè afavoreixen la relació i interacció entre professionals del gremi. Compartir, comentar, exposar, enriquir, la feina que s’està fent amb la resta de col.lectiu de treballadors és una de les coses més enriquidores i avaluadores del procés d’ensenyar. Es aixi com, entre tots, milloren la seva feina dia a dia.

 2. Juanjo
  05/31/2011 a les 9:58 pm

  En aquesta presentació bàsicament presentes la formació continua com un continu de la formació inicial, i ens presentes els distints recursos i associacions que el professorat té a l’abast per seguir formant-se contínuament: WEIB (web educativa de les illes balears), l’ICE (Institut de Ciències de l’Educació) que té un apartat dins la pàgina de la uib, el CDLBalears (Col•legi de Llicenciats de Balears), el Grup Iref, que té com a objectiu la innovació i recerca per l’ensenyament de la Filosofia, l’AFIB (Associació filosòfica de les Illes Balears) i finalment una llista de sindicats:
  Stei: Escola de Formació en Mitjans Didàctics; CCOO ensenyament; FETE UGT; ANPE; CSI-CSIF Illes Balears; Federeció d’Ensenyament USO.

  Penso que has fet molt bé aportant-nos tota aquesta informació ja que permet la continua formació del professorat tant necessària, i ens has mostrat espais que des del nostre més immediat futur ens permetran seguir investigar pel nostre compte i seguir un diàleg i relació amb altres docents sobre la nostra tasca. Així també ens seran útils les referències als sindicats perquè segurament als inicis de la nostra professió tindrem preocupacions o problemes a nivell administratiu-laboral que aquestes institucions poden ajudar a solucionar.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: